Ο κλέφτης φέρεται να κλέβει από το σπίτι του ξένου στο Rawai

Rawai -

Ένας κλέφτης εισέβαλε στο σπίτι ενός αλλοδαπού στο Rawai και οι κάτοικοι της περιοχής είπαν ότι κλέφτες είχαν διαρρήξει πολλά σπίτια στην ίδια περιοχή.

Ένας άνδρας κλέφτης πιάστηκε σε πλάνα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης ενώ εισέβαλε στο σπίτι ενός αγνώστου αλλοδαπού στο Rawai. Ο κλέφτης φέρεται να έκλεψε πολλές δεκάδες χιλιάδες μπατ σε μετρητά. Το περιστατικό έχει αναφερθεί στην αστυνομία του Chalong.

Άλλοι κάτοικοι της περιοχής είπαν ότι κλέφτες είχαν διαρρήξει τα σπίτια τους στην ίδια περιοχή, συμπεριλαμβανομένης και της εισβολής στο ίδιο σπίτι τρεις φορές. Οι κλέφτες ήταν πολύ επαγγελματίες καθώς δεν είχε σπάσει τίποτα κατά την είσοδο, ούτε καν κλειδαριές.

Οι κάτοικοι της περιοχής ελπίζουν ότι η αρμόδια αστυνομία θα συλλάβει γρήγορα τον ύποπτο.

Παρόμοιο περιστατικό:

Οι ύποπτοι φέρονται να έκλεψαν ένα εκατομμύριο μπατ σε μετρητά από το σπίτι ενός αλλοδαπού στο Thalang.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.