Αναβάτης πεθαίνει μετά από σύγκρουση μοτοσικλέτας με λεωφορείο στο Thalang

Thalang-

Ένας αναβάτης μοτοσικλέτας σκοτώθηκε όταν το μηχανάκι του έπεσε πάνω σε τουριστικό λεωφορείο στο Thalang.

Η αστυνομία Thalang ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στον δρόμο Sri Soonthorn στην υποπεριφέρεια Sri Soonthorn πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης (15 Αυγούστουth).

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και έσπευσαν να βρουν το μηχανάκι που είχε υποστεί ζημιά στο δρόμο.

Κοντά βρήκαν το σώμα του αναβάτη, του κ. Jakkrapop Tuaysiri, 53. Ήταν ζωγράφος σε ένα ξενοδοχείο. Ένα τουριστικό λεωφορείο βρέθηκε κοντά με ζημιές στο μπροστινό μέρος.

Ο οδηγός του τουριστικού λεωφορείου, ο κ. Sittichai Puhard, 45 ετών, είπε στην αστυνομία ότι μετέφερε περισσότερους από 10 τουρίστες από την Καμάλα. Έβρεχε όταν το μηχανάκι, που οδηγούσε σε λάθος κατεύθυνση, έπεσε πάνω στο λεωφορείο.

Ωστόσο, η αστυνομία του Thalang συνεχίζει την έρευνά της για να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία του ατυχήματος για πιθανή περαιτέρω διερεύνηση του συμβάντος.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.