Πύθωνα βγήκε από την τουαλέτα στο Κάθου

Kathu -

Ένας τεράστιος πύθωνας ανασύρθηκε από μια τουαλέτα σε ένα σπίτι στο Kathu.

Οι κυνηγοί φιδιών κλήθηκαν σε ένα σπίτι σε ένα συγκρότημα κατοικιών στο Kathu κοντά σε μια λιμνοθάλασσα. Έφτασαν στο σπίτι και ο πύθωνας βρέθηκε να κουλουριάζεται μέσα σε μια τουαλέτα. Ο φιδιοχαγός χρησιμοποίησε μια παγίδα φιδιού για να βγάλει τον πύθωνα και τον έβγαλε από την τουαλέτα.

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, που αναγνωρίζεται μόνο ως η κυρία Gai, έχει προειδοποιήσει άλλους κατοίκους στο Kathu να είναι πιο προσεκτικοί για τα φίδια, ειδικά κατά την περίοδο των βροχών και σε μέρη κοντά σε λιμνοθάλασσες.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.