Μέλος του Επαρχιακού Συμβουλίου του Πουκέτ πέθανε σε τροχαίο

Πουκέτ -

Ένα μέλος του Επαρχιακού Συμβουλίου του Πουκέτ πέθανε μετά από τροχαίο στο Thalang.

Η αστυνομία Thalang ειδοποιήθηκε για το ατύχημα την Τρίτη (15 Αυγούστουth) τα ξημερώματα σε τοπική οδό στο Θέπ Κρασάτρυ.

Η αστυνομία, οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης και το Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να βρουν ένα φορτηγό σε ένα χαντάκι στην άκρη του δρόμου. Ο οδηγός βρέθηκε νεκρός μέσα στο φορτηγό και αργότερα αναγνωρίστηκε από την αστυνομία ως ο κ. Paisarn Utatchakun, 51 ετών. Ο κ. Paisarn ήταν μέλος του Επαρχιακού Συμβουλίου του Πουκέτ.

Ο άγνωστος φίλος του Paisarn που έφτασε αργότερα στο σημείο είπε στην αστυνομία ότι ο Paisarn μόλις είχε φύγει από μια κηδεία πριν αφήσει τον άλλο φίλο του σε ένα σπίτι κοντά και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο σπίτι.

Σε αυτό το στάδιο, η αστυνομία του Thalang πίστευε ότι ο κύριος Paisarn μπορεί να είχε αποκοιμηθεί στο τιμόνι.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.