Ιδιοκτήτης καταστήματος μασάζ στην Πατόνγκ συνελήφθη επειδή φέρεται να ήταν ανοιχτό χωρίς άδεια

Πατόνγκ –

Ένας άνδρας συνελήφθη αφού φέρεται να άνοιξε ένα κατάστημα μασάζ χωρίς νόμιμη άδεια στην Πατόνγκ.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι είχε λάβει καταγγελίες από ενδιαφερόμενους πολίτες ότι ένα κατάστημα μασάζ ήταν ανοιχτό παράνομα στην Patong και ξεκίνησε έρευνα.

Τη Δευτέρα (14 Αυγούστου) συνέλαβαν έναν άνδρα που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Ανάν, η ηλικία του δεν δόθηκε από την αστυνομία, σε ένα κατάστημα μασάζ στην οδό Ratcha Uthit 200 Pi στην Πατόνγκ. Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Πατόνγκ για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι συνεχίζει μια παράνομη καταστολή καταστημάτων μασάζ για την πρόληψη εγκλημάτων, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής εκμετάλλευσης.

Σχετικά Άρθρα:

Ένα κατάστημα μασάζ στην Πατόνγκ φέρεται να ήταν ανοιχτό χωρίς άδεια.

Ένας άνδρας συνελήφθη αφού φέρεται να άνοιξε ένα κατάστημα μασάζ χωρίς άδεια.

Μια γυναίκα συνελήφθη αφού φέρεται να άνοιξε ένα κατάστημα μασάζ χωρίς άδεια χωρίς άδεια και επέτρεψε σε έναν ανήλικο να εργαστεί.

Μια γυναίκα από την Ταϊλάνδη συνελήφθη αφού φέρεται να άνοιξε ένα κατάστημα μασάζ χωρίς άδεια και άφησε έναν ανήλικο να εργαστεί.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.