Δέντρο 50 ετών πέφτει σε δυνατή βροχή στην κατοικία του αξιωματούχου του Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένα δέντρο ηλικίας 50 ετών έπεσε σε δυνατή βροχή και ανέμους χθες στην κατοικία του μόνιμου γραμματέα της επαρχίας του Πουκέτ που βρίσκεται κοντά στην έπαυλη του Κυβερνήτη. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς

Τη Δευτέρα (14 Αυγούστουth) ισχυροί άνεμοι και ισχυρές βροχοπτώσεις έπληξαν το Πουκέτ. Ορισμένες περιοχές, όπως το Σαμκόνγκ και η Ρασάντα, καθώς και το Μουάνγκ Πουκέτ υπέστησαν μικρές πλημμύρες.

Το τεράστιο πεύκο, ηλικίας άνω των 50 ετών, γκρεμίστηκε από τους δυνατούς ανέμους. Το δέντρο χτύπησε τον φράκτη της κατοικίας του μόνιμου γραμματέα της επαρχίας του Πουκέτ. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Οι αρχές έκοψαν το πεσμένο δέντρο πριν το απομακρύνουν από την περιοχή και ο φράκτης επισκευάζεται από την ώρα του Τύπου.

Το Νότιο Μετεωρολογικό Κέντρο (Δυτική Ακτή) εξέδωσε προειδοποίηση τη Δευτέρα (14 Αυγούστου) για ισχυρές βροχοπτώσεις, ισχυρούς ανέμους και υψηλά κύματα στην περιοχή Ανταμάν συμπεριλαμβανομένου του Πουκέτ.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.