Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Αιγύπτιος κουρέας συνελήφθη, Γερμανός πνίγηκε και άλλα 

Γεια σας, αναγνώστες και υποστηρικτές του Phuket Express!

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην επαρχία του Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023 έως την Κυριακή 13 Αυγούστου 2023.

Ας ξεκινήσουμε και ας δούμε ποιες ήταν οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες!

  1. Ένας Αιγύπτιος και μια Ταϊλανδή ιδιοκτήτρια συνελήφθησαν σε κουρείο στην Πατόνγκ.

Το Phuket Express σημειώνει ότι οι κουρείς και οι εργαζόμενοι στα σαλόνια είναι προστατευόμενο επάγγελμα της Ταϊλάνδης και οι αλλοδαποί δεν μπορούν να εργαστούν σε αυτόν τον τομέα ή να λάβουν άδειες εργασίας για να το κάνουν.

2. Το Γραφείο Ναυτιλίας του Πουκέτ υπέβαλε αναφορά για νομικές ενέργειες κατά ενός σκάφους που απελευθέρωσε πετρέλαιο στη θάλασσα.

Όποιος απελευθερώνει πετρέλαιο στη θάλασσα μπορεί να φυλακιστεί έως και τρία χρόνια ή να επιβληθεί πρόστιμο έως 60,000 μπατ ή και τα δύο. Πρέπει επίσης να πληρώσουν τα έξοδα για τον καθαρισμό της ζημιάς που προκλήθηκε από το απελευθερωμένο λάδι.

3. Μια γυναίκα συνελήφθη αφού φέρεται να άνοιξε ένα κατάστημα μασάζ χωρίς άδεια χωρίς άδεια και επέτρεψε σε έναν ανήλικο να εργαστεί.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι οι ανήλικοι δεν έχουν τα προσόντα να εργαστούν σε καταστήματα μασάζ.

4. Ένας 52χρονος Γερμανός πνίγηκε αφού πήγε για μπάνιο με τον 11χρονο γιο του στην παραλία Karon.

Αυτός είναι ο έκτος πνιγμός στις παραλίες του Πουκέτ μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες, πέντε από τους οποίους είναι ξένοι τουρίστες.

5. Ένας Βρετανός τουρίστας κάλεσε σε βοήθεια αφού ένας καπετάνιος σκαφών έπεσε αναίσθητος ενώ βρίσκονταν μαζί στη θάλασσα στο Phang Nga.

Ένας άνδρας Βρετανός τουρίστας είχε καλέσει σε βοήθεια και είπε στην τουριστική αστυνομία για το πρόβλημα στην τηλεφωνική γραμμή 1155.

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, όπως πάντα σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.