Οργανώσεις διοργανώνουν δραστηριότητες για την επέτειο των γενεθλίων της Βασίλισσας Μητέρας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Πολυάριθμοι οργανισμοί στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα πραγματοποίησαν δραστηριότητες για τον εορτασμό της επετείου γενεθλίων της Βασίλισσας Sirikit της Βασίλισσας Μητέρας το Σάββατο 12 Αυγούστου.

Ο Khunying Saengduan Na Nakorn, Πρόεδρος του Ιδρύματος για την Οικογενειακή Ευημερία των Βετεράνων του Πολέμου (FFWV), συμμετείχε σε μια εκδήλωση για την παρουσίαση τσάντες δώρων και μετρητά σε 73 βετεράνους στρατιώτες που λαμβάνουν θεραπεία στο Γενικό Νοσοκομείο Βετεράνων της Μπανγκόκ. Οι στρατιώτες είχαν τραυματιστεί ή είχαν υποστεί αναπηρία στη γραμμή του καθήκοντος. Ο Khunying Saengduan συνοδευόταν από μέλη του διοικητικού συμβουλίου και εθελοντές του FFWV.

Εν τω μεταξύ, η Μητροπολιτική Διοίκηση της Μπανγκόκ (BMA) πραγματοποίησε μια παράσταση υδάτινης κουρτίνας στο πάρκο Benchasiri στην περιοχή Khlong Toei προς τιμήν της Αυτού Μεγαλειότητας της Βασίλισσας Μητέρας. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό από 12-31 Αυγούστου. Τρεις γύροι καθημερινών παραστάσεων με κουρτίνα νερού πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου – ο πρώτος στις 7:00 μ.μ., ο δεύτερος στις 8:00 και ο τρίτος στις 9:30.

Το BMA αναπτύσσει το πάρκο Benchasiri σε συνεργασία με περίπου 50 φορείς του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα. Το πάρκο περιλαμβάνει 29 rai χώρο και ιδρύθηκε πριν από 31 χρόνια. Τα πολλά νερά και τα σιντριβάνια είναι τα κύρια σημεία σε αυτό το πάρκο στο κέντρο της πόλης.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.