Το Minor βρέθηκε σε κατάστημα μασάζ Patong χωρίς άδεια

Πατόνγκ –

Μια γυναίκα από την Ταϊλάνδη συνελήφθη αφού φέρεται να άνοιξε ένα κατάστημα μασάζ χωρίς άδεια και άφησε έναν ανήλικο να εργαστεί.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι έλαβε καταγγελίες από ενδιαφερόμενους πολίτες ότι ένα κατάστημα μασάζ άνοιξε παράνομα και υπάλληλοι κάτω των 18 ετών εξυπηρετούσαν πελάτες στην Patong και ξεκίνησε έρευνα.

Το Σάββατο (12 Αυγούστουth) συνέλαβαν μια γυναίκα που ονομαζόταν μόνο η κυρία Ornuma, η ηλικία της δεν δόθηκε από την αστυνομία, σε ένα κατάστημα μασάζ στην οδό Ratch Uthit 200 Pi Road.

Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες ότι άνοιξε ένα κατάστημα μασάζ χωρίς άδεια και επέτρεψε σε υπαλλήλους κάτω των 18 ετών να εργαστούν στο κατάστημα μασάζ.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι οι ανήλικοι δεν έχουν τα προσόντα να εργαστούν σε καταστήματα μασάζ.

Αυτή ήταν η δεύτερο κατάστημα μασάζ έκλεισε επειδή δεν είχε άδεια και επέτρεπε σε ανηλίκους να εργάζονται στην ίδια περιοχή σε μια εβδομάδα στην Πατόνγκ.

Η αστυνομία γενικά έχει καταπολεμήσει τα καταστήματα μασάζ χωρίς άδεια και στο Πουκέτ, όπως φαίνεται εδώ.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.