Έφοδος σε κρησφύγετα τυχερών παιχνιδιών στο Thalang του Πουκέτ, συνελήφθησαν 18 παίκτες

Thalang -

Η αστυνομία έκανε έφοδο σε δύο παράνομους χώρους τυχερών παιχνιδιών στο Thalang και συνελήφθησαν 18 παίκτες.

Η αστυνομία Thalang είπε στο Phuket Express ότι την Κυριακή (13 Αυγούστουth) έκαναν έφοδο σε έναν παράνομο κόκορα που παλεύει για τζόγο στο Sri Soonthorn. Συνελήφθησαν οκτώ παίκτες. Έγινε επίσης έφοδος σε ένα κοντινό άντρο τζόγου High-Low όπου συνελήφθησαν 10 παίκτες.

Η έφοδος έγινε μετά την ενημέρωση της αστυνομίας από έναν ενδιαφερόμενο πολίτη ότι υπήρχαν παράνομα κρησφύγετα για τυχερά παιχνίδια στην περιοχή. Όλοι οι παίκτες οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Thalang για να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για συμμετοχή σε παράνομο τζόγο, αν και τα ονόματά τους δεν γνωστοποιήθηκαν στον Τύπο.

Μία γυναίκα, η οποία προσδιορίζεται μόνο ως η κυρία Ya, αντιμετωπίζει πρόσθετες κατηγορίες για λειτουργία παράνομου χώρου τζόγου.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.