Στρατόπεδο εργασίας για ζημιές από πυρκαγιά στο Rawai

Rawai -

Μια πυρκαγιά προκάλεσε ζημιές σε στρατόπεδο εργασίας στο Rawai.

Οι πυροσβέστες του δήμου Rawai είπαν στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά σε ένα στρατόπεδο εργασίας στο Soi Saiyuan δίπλα σε ένα υπό κατασκευή κτίριο το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Έφτασαν στο σημείο με δύο πυροσβέστες για να διαπιστώσουν ότι η φωτιά ήταν φλεγόμενη σε δύο δωμάτια του στρατοπέδου εργασίας. Η φωτιά τέθηκε σύντομα υπό έλεγχο και δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται μέχρι στιγμής.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.