Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης θα επικεντρωθεί στην προώθηση της Ταϊλάνδης από τους Influencers

Εθνική -

Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) έχει προσκαλέσει διάσημους διεθνείς παράγοντες επιρροής να παρευρεθούν σε μια εκδήλωση τουριστικού ερεθίσματος κατά τη διάρκεια του περασμένου σαββατοκύριακου για την Ημέρα της Μητέρας.

Το TAT προσκάλεσε πρόσφατα παράγοντες επιρροής και εκπροσώπους των διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης από την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού σε μια εκδήλωση με τίτλο «Γράψε το δικό σου εκπληκτικό νέο κεφάλαιο» στην Ταϊλάνδη. Η εκδήλωση έλαβε χώρα από τις 9 έως τις 13 Αυγούστου 2023 και είχε ως στόχο να εμπνεύσει τους influencers να μοιραστούν τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες με ένα παγκόσμιο κοινό.

Η εκδήλωση ξεκίνησε στο Columbia Pictures Aquaverse στο Chonburi, όπου τους συμμετέχοντες καλωσόρισαν ο Αναπληρωτής Κυβερνήτης της TAT για τις Επικοινωνίες Μάρκετινγκ κ. Chatthan Kunchorn Na Ayudhya και ο δήμαρχος Pattaya Poramase Ngampiches. Έδωσαν ομιλίες σχετικά με τη σημασία του βιώσιμου τουρισμού και πώς οι παράγοντες επιρροής μπορούν να παίξουν ρόλο στην προώθησή του.

Κατά τη διάρκεια τεσσάρων ημερών, οι συμμετέχοντες θα ταξιδέψουν σε τρεις διαφορετικούς προορισμούς στην Ταϊλάνδη: Τσιάνγκ Μάι, Πατάγια-Ραγιόνγκ και Πουκέτ. Θα βιώσουν μια ποικιλία δραστηριοτήτων, από επίσκεψη σε αρχαίους ναούς και παλάτια μέχρι εξερεύνηση φυσικών θαυμάτων γύρω από αυτούς τους παγκοσμίου φήμης τουριστικούς προορισμούς.

Μεταξύ των 50 συμμετεχόντων είναι influencers και ταξιδιωτικοί bloggers από διάφορες γωνιές του πλανήτη, όπως η Αυστραλία, η Ινδία, η Ιαπωνία, η Μαλαισία, οι Φιλιππίνες, η Σιγκαπούρη, η Νότια Κορέα, η Κίνα, η Ταϊβάν και το Βιετνάμ.

Η TAT οραματίζεται ότι αυτοί οι influencers θα μοιραστούν τις υπέροχες εμπειρίες τους με πάνω από 26 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο μέσω διαφόρων καναλιών κοινωνικών μέσων.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο The Pattaya News.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/