ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο τελικός ύποπτος παραδίδεται στη σκοποβολή Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Ο τελευταίος καταζητούμενος ύποπτος παραδόθηκε στην αστυνομία μετά τον τραυματισμό δύο νεαρών ανδρών σε περιστατικό πυροβολισμών που σχετίζεται με πυροβόλα όπλα στην Πατόνγκ.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Δύο μέρη μιλούσαν για μια άγνωστη προσωπική διαμάχη πριν ο ένας από τους δύο, ο οποίος επέβαινε σε ένα σεντάν, ανοίξει πυρ εναντίον των δύο τραυματιών προτού αυτοί φύγουν με το όχημά τους την Πέμπτη νωρίς το πρωί (3 Αυγούστουrd) κοντά σε μια διασταύρωση στο δρόμο Petch Kood.

Ένας ύποπτος συνελήφθη μετά τον τραυματισμό δύο νεαρών ανδρών μετά από περιστατικό πυροβολισμών που σχετίζεται με πυροβόλα όπλα στην Πατόνγκ.

Ένας άλλος ύποπτος παραδόθηκε μετά τον τραυματισμό δύο νεαρών ανδρών σε περιστατικό πυροβολισμών που σχετίζεται με πυροβόλα όπλα στην Πατόνγκ.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express την Πέμπτη (10 Αυγούστουth) ότι ο τελικός καταζητούμενος ύποπτος, που ταυτοποιήθηκε μόνο ως Sukanya, 26, από την Patong, παραδόθηκε στην αστυνομία της Patong μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο του Πουκέτ στις 4 Αυγούστουth 2023.

Κατηγορείται ότι εμπλέκεται με πρόθεση για φόνο, παράνομη κατοχή πυροβόλων όπλων και πυρομαχικών, οπλοφορία και πυρομαχικά δημόσια χωρίς λόγο και πυροβολισμό δημόσια.

Στο περιστατικό των πυροβολισμών εμπλέκονταν συνολικά πέντε ύποπτοι. Τώρα όλοι οι ύποπτοι κατηγορήθηκαν. Το Phuket Express σημείωσε ότι δύο άλλοι ύποπτοι είχαν συλληφθεί στο παρελθόν, αλλά λεπτομέρειες δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.