Ο ύποπτος συνελήφθη στο Thalang με 118 χάπια Meth

Thalang -

Ένας ύποπτος συνελήφθη στο Thalang με 118 χάπια μεθαμφεταμίνης και 8.93 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

Ο αρχηγός της αστυνομίας Thalang, συνταγματάρχης Pisit Chuenpet είπε στο Phuket Express την Πέμπτη (10 Αυγούστουth) ότι οι αξιωματικοί του συνέλαβαν τον κ. Padungpol «Man» Susamrit, 26 ετών από το Sri Soonthorn. Συνελήφθη σε μια καλύβα στο Soi Na Sard, Sri Soonthorn, Thalang.

Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Thalang για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1 με πρόθεση πώλησης.

Ο Padungpol δεν γνωστοποίησε αμέσως μια ένσταση σχετικά με τις κατηγορίες του και δεν ήταν σαφές εάν είχε αποκτήσει τις υπηρεσίες δικηγόρου.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.