Η Ταϊλάνδη συλλαμβάνει έναν Ιρακινό άνδρα σε δεκαπέντε χρόνια παραμονής

Kanchanaburi -

Ένας Ιρακινός συνελήφθη στο Kanchanaburi, στη Δυτική Ταϊλάνδη, επειδή παρέμεινε για δεκαπέντε χρόνια τη νόμιμη βίζα του για να μείνει στην Ταϊλάνδη.

Ο Επικεφαλής Μετανάστευσης του Kanchanaburi, συνταγματάρχης Korn Somkanae, είπε στα μέσα ενημέρωσης TPN ότι ειδοποιήθηκαν από έναν ενδιαφερόμενο πολίτη ότι ένας αλλοδαπός που είχε υπερβεί τη διαμονή του, ο οποίος είχε πρόσφατα φύγει από άλλο μέρος της Ταϊλάνδης για να προσπαθήσει να αποφύγει τη σύλληψη, κρυβόταν σε έναν ξενώνα στο Kanchanaburi.

Οι αρχές επιβολής του νόμου πήγαν στον ξενώνα που δεν κατονομάστηκε για να βρουν τον 43χρονο Ιρακινό στον ξενώνα. Είχε εισέλθει στην Ταϊλάνδη τον Μάιο του 2008 με βίζα NON-B. Η βίζα του είχε λήξει τον Αύγουστο του 2008. Τώρα βρισκόταν σε παραμονή 5,468 ημερών.

Οδηγήθηκε σε ένα τοπικό αστυνομικό τμήμα για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράταση διαμονής και να οδηγηθεί στο Κέντρο Κράτησης Μεταναστών της Ταϊλάνδης στην Μπανγκόκ και απελάθηκε. Δεν ήταν σαφές γιατί είχε υπερβεί τη βίζα του. Τα μέσα ενημέρωσης του TPN σημείωσαν ότι το όνομα του Ιρακινού δεν δόθηκε στη δημοσιότητα από αρμόδιους αξιωματικούς.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο TPN National.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/