ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Περισσότερες θαλάσσιες χελώνες βρέθηκαν χτυπημένες από πετρέλαιο στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Περισσότερες θαλάσσιες χελώνες βρέθηκαν χτυπημένες από πετρέλαιο στη θάλασσα στο Πουκέτ.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Σε πολλές παραλίες στο Thalang βρέθηκαν λεκέδες από λάδι μαζί με ένα μωρό θαλάσσιας χελώνας που φαινόταν να έχει επηρεαστεί από το λάδι.

Το Γραφείο Ναυτιλίας του Πουκέτ υπέβαλε αναφορά για νομικές ενέργειες κατά ενός σκάφους που απελευθέρωσε πετρέλαιο στη θάλασσα.

Μια δεύτερη θαλάσσια χελώνα βρέθηκε χτυπημένη από πετρέλαιο στη θάλασσα στο Πουκέτ. Οι θαλάσσιοι οικολόγοι είπαν ότι οι τοπικοί θαλάσσιοι πόροι είχαν επηρεαστεί σημαντικά.

Το Ναυτικό Γραφείο του Πουκέτ έχει υποβάλει περισσότερες αστυνομικές αναφορές για νομικές ενέργειες κατά ενός σκάφους που απελευθέρωσε πετρέλαιο στη θάλασσα.

Άλλες δύο θαλάσσιες χελώνες βρέθηκαν χτυπημένες από πετρέλαιο στη θάλασσα στο Πουκέτ.

Τώρα για την ενημέρωση:

Αξιωματούχοι από το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) είπαν στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν από ντόπιους στην Κάτα ότι μια θαλάσσια χελώνα βρέθηκε καλυμμένη με λάδι στην παραλία Κάτα Νόι.

Έφτασαν στην παραλία για να βρουν τη νεαρή Πράσινη Χελώνα που είχε πλάτος 12.5 εκατοστά, μήκος 11.3 εκατοστά και βάρος 270 γραμμάρια. Η χελώνα ήταν αδύναμη και αφυδατωμένη.

Η χελώνα διασώθηκε και το λάδι καθαρίστηκε από αυτήν πριν μεταφερθεί στο Κέντρο Διάσωσης Θαλάσσιων Απειλούμενων Ζώων Sireetarn για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.