Ιδιοκτήτης καταστήματος μασάζ στην Πατόνγκ συνελήφθη επειδή φέρεται να ήταν ανοιχτό χωρίς άδεια

Πατόνγκ –

Ένας άνδρας συνελήφθη αφού φέρεται να άνοιξε ένα κατάστημα μασάζ χωρίς νόμιμη άδεια στην Πατόνγκ.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι έλαβε καταγγελίες από ενδιαφερόμενους πολίτες ότι ένα κατάστημα μασάζ άνοιξε παράνομα στην Patong και ξεκίνησε έρευνα.

Την Πέμπτη (10 Αυγούστου) συνέλαβαν έναν άνδρα που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Nantawat, η ηλικία του δεν δόθηκε από την αστυνομία, σε ένα κατάστημα μασάζ στην οδό Ratcha Uthit 200 Pi στην Patong. Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Πατόνγκ για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι συνεχίζει μια παράνομη καταστολή του καταστήματος μασάζ.

Σχετικά Άρθρα:

Ένα κατάστημα μασάζ στην Πατόνγκ φέρεται να ήταν ανοιχτό χωρίς άδεια.

Ένας άνδρας συνελήφθη αφού φέρεται να άνοιξε ένα κατάστημα μασάζ χωρίς άδεια.

Μια γυναίκα συνελήφθη αφού φέρεται να άνοιξε ένα κατάστημα μασάζ χωρίς άδεια χωρίς άδεια και επέτρεψε σε έναν ανήλικο να εργαστεί.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.