ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Βρέθηκε δεύτερη θαλάσσια χελώνα χτυπημένη από λάδι στη Θάλασσα του Πουκέτ

Πουκέτ -

Μια δεύτερη θαλάσσια χελώνα βρέθηκε χτυπημένη από πετρέλαιο στη θάλασσα στο Πουκέτ. Οι θαλάσσιοι οικολόγοι είπαν ότι οι τοπικοί θαλάσσιοι πόροι είχαν επηρεαστεί σημαντικά.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Σε πολλές παραλίες στο Thalang βρέθηκαν λεκέδες από λάδι μαζί με ένα μωρό θαλάσσιας χελώνας που φαινόταν να έχει επηρεαστεί από το λάδι.

Το Γραφείο Ναυτιλίας του Πουκέτ υπέβαλε αναφορά για νομικές ενέργειες κατά ενός σκάφους που απελευθέρωσε πετρέλαιο στη θάλασσα.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο ειδικός στη θαλάσσια ζωή Δρ. Thon Thamrongnawasawat είπε στο Phuket Express ότι μια δεύτερη θαλάσσια χελώνα βρέθηκε καλυμμένη με λεκέδες λαδιού στο νησί Racha Yai στο Mueang Phuket. Η χελώνα διασώθηκε και καθαρίστηκε πριν μεταφερθεί στο Κέντρο Διάσωσης Θαλάσσιων Απειλούμενων Ζώων Sireetarn για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

Οι λεκέδες από λάδι έχουν πλέον επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τις θαλάσσιες ζωές και τους κοραλλιογενείς υφάλους. Αυτό σημαίνει ότι έχει επηρεάσει το συνολικό θαλάσσιο οικολογικό σύστημα του Πουκέτ. Αυτό το πρόβλημα είναι επείγον και πρέπει να λυθεί γρήγορα, είπε ο Δρ Thon.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.