ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ένας άλλος ύποπτος παραδίδεται σε πυροβολισμούς στο Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Ένας άλλος ύποπτος παραδόθηκε μετά τον τραυματισμό δύο νεαρών ανδρών σε περιστατικό πυροβολισμών που σχετίζεται με πυροβόλα όπλα στην Πατόνγκ.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Δύο μέρη μιλούσαν για μια άγνωστη προσωπική διαμάχη πριν ο ένας από τους δύο, ο οποίος επέβαινε σε ένα σεντάν, ανοίξει πυρ εναντίον των δύο τραυματιών προτού αυτοί φύγουν με το όχημά τους.n Πέμπτη νωρίς το πρωί (3 Αυγούστουrd) κοντά σε μια διασταύρωση στο δρόμο Petch Kood.

Ένας ύποπτος συνελήφθη μετά τον τραυματισμό δύο νεαρών ανδρών μετά από περιστατικό πυροβολισμών που σχετίζεται με πυροβόλα όπλα στην Πατόνγκ.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η αστυνομία της Πατόνγκ είπε στο Phuket Express την Τρίτη (8 Αυγούστου) ότι συνέλαβε έναν άλλο ύποπτο που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κύριος Subandit, 26 ετών, από τη Ρασάντα του Πουκέτ, μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο του Πουκέτ στις 4 Αυγούστου.th 2023.

Κατηγορείται για εμπλοκή από πρόθεση ανθρωποκτονίας, παράνομη κατοχή πυροβόλων όπλων και πυρομαχικών, οπλοφορία και πυρομαχικά δημόσια χωρίς λόγο και πυροβολισμό δημόσια.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.