Οι οδηγοί ταξί της Ταϊλάνδης πρέπει να λένε στους επιβάτες να κουμπώσουν

Εθνική -

Οι επιβάτες σε ταξί ή άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς θα πρέπει πλέον να δένουν τη ζώνη ασφαλείας τους κατά τη διάρκεια κάθε ταξιδιού, σύμφωνα με τη Βασιλική Αστυνομία της Ταϊλάνδης.

Η νέα απαίτηση, που δημοσιεύτηκε στη Βασιλική Εφημερίδα την Τρίτη 8 Αυγούστου, επικεντρώθηκε κυρίως στους οδηγούς ταξί. Απαιτεί από τους σοφέρ να λένε προφορικά στους επιβάτες να δέσουν τη ζώνη τους ή να έχουν ορατή στους επιβάτες μια πινακίδα που τους προειδοποιεί να κουμπώσουν.

Τα άλλα οχήματα δημόσιας συγκοινωνίας πρέπει επίσης να έχουν μια πινακίδα ή μια ηχογράφηση που λέει στους ανθρώπους να φορούν τη ζώνη ασφαλείας τους.

Η ανακοίνωση υπογράφηκε από τον αρχηγό της εθνικής αστυνομίας της Ταϊλάνδης, Pol Gen Damrongsak Kittiprapas, επικαλούμενος τον νόμο περί χερσαίων μεταφορών.

Υπάρχουν επίσης άλλες απαιτήσεις όπως:

  • Οι οδηγοί πρέπει να ενημερώνουν τους επιβάτες να καθίσουν στην καθορισμένη θέση τους.
  • Οι επιβάτες δεν μπορούν να καθίσουν σε συμπληρωματικές θέσεις που παρέχονται παράνομα από τον οδηγό.
  • Απαγορεύεται στους επιβάτες να στέκονται μέσα σε κινούμενο όχημα, εκτός εάν υπάρχει καθορισμένος χώρος για στάση.
  • Οι επιβάτες δεν πρέπει να κολλάνε κανένα μέρος του σώματός τους έξω από κινούμενο όχημα.

Η προκήρυξη θα τεθεί σε ισχύ από τις 6 Νοεμβρίου 2023.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο The Pattaya News.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/