Συνελήφθη άνδρας με 90 χάπια μεθαμφεταμίνης στο Rawai

Rawai -

Ένας άνδρας συνελήφθη με 90 χάπια μεθαμφεταμίνης στο Rawai.

Η αστυνομία του Chalong είπε στο Phuket Express ότι την Τρίτη (8 Αυγούστουth) ειδοποιήθηκαν από έναν ενδιαφερόμενο πολίτη στο χωριό Thai Mai στο Rawai ότι πωλούνταν παράνομα ναρκωτικά.

Έσπευσαν στην περιοχή για να βρουν τον εν λόγω ύποπτο. Έψαξαν τον άνδρα ύποπτο (το όνομά του δεν δόθηκε από την αστυνομία) και βρήκαν 90 χάπια μεθαμφεταμίνης. Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Chalong για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών της κατηγορίας 1 με πρόθεση πώλησης.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.