ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αρχεία ναυτικών γραφείου του Πουκέτ Περισσότερες αναφορές της αστυνομίας για λεκέδες λαδιού

Πουκέτ -

Το Ναυτικό Γραφείο του Πουκέτ έχει υποβάλει περισσότερες αστυνομικές αναφορές για νομικές ενέργειες κατά ενός σκάφους που απελευθέρωσε πετρέλαιο στη θάλασσα.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Το Ναυτικό Γραφείο του Πουκέτ υπέβαλε περισσότερες αναφορές για νομικές ενέργειες κατά ενός σκάφους που απελευθέρωσε πετρέλαιο στη θάλασσα.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο Αρχηγός του Ναυτικού Γραφείου του Πουκέτ, κ. Chayapong Pranit, είπε στο Phuket Express ότι έχουν υποβάλει αναφορά στην αστυνομία του Chalong και σε άλλα αστυνομικά τμήματα και στις τρεις περιοχές που έχουν παραλίες.

Όποιος απελευθερώνει πετρέλαιο στη θάλασσα μπορεί να φυλακιστεί έως και τρία χρόνια ή να επιβληθεί πρόστιμο έως 60,000 μπατ ή και τα δύο. Πρέπει επίσης να πληρώσουν τα έξοδα για τον καθαρισμό της ζημιάς που προκλήθηκε από το απελευθερωμένο λάδι.

Υπήρχαν συνολικά 81 σκάφη στην περιοχή ενδιαφέροντος τις τελευταίες επτά ημέρες, όταν βρέθηκαν λεκέδες λαδιού σε παραλίες σε μια περιοχή 95 ναυτικών μιλίων στη δυτική ακτή του Πουκέτ. Από αυτά, τα 62 ήταν φορτηγά, τα 18 ήταν δεξαμενόπλοια και ένα ρυμουλκό. Οι αστυνομικές αναφορές κατατέθηκαν εναντίον πολλών σκαφών που πιστεύεται ότι ευθύνονται για την πετρελαιοκηλίδα, αν και οι ιδιοκτήτες δεν έχουν ακόμη αναγνωριστεί στο κοινό.

Μέσα σε δύο ημέρες, το πετρέλαιο θα καθαριστεί πλήρως από όλες τις τοπικές παραλίες, λέει ο Chayapong.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.