ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Σκάφος που εκτοξεύει λάδι στη θάλασσα του Πουκέτ για να αντιμετωπίσει νομική δράση

Πουκέτ -

Το Γραφείο Ναυτιλίας του Πουκέτ υπέβαλε αναφορά για νομικές ενέργειες κατά ενός σκάφους που απελευθέρωσε πετρέλαιο στη θάλασσα.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Σε πολλές παραλίες στο Thalang βρέθηκαν λεκέδες από λάδι μαζί με ένα μωρό θαλάσσιας χελώνας που φαινόταν να έχει επηρεαστεί από το λάδι.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο επικεφαλής του ναυτικού γραφείου του Πουκέτ κ. Chayapong Pranit είπε στο Phuket Express ότι μπόρεσαν να εξακριβώσουν ότι η πηγή του πετρελαίου ήταν ένα σκάφος. Το Γραφείο Ναυτιλίας του Πουκέτ υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία Sakoo στο Thalang τη Δευτέρα (7 Αυγούστουth) για να συνεχιστεί η έρευνα και να εντοπιστεί ο ιδιοκτήτης του σκάφους.

Όποιος απελευθερώνει πετρέλαιο στη θάλασσα μπορεί να φυλακιστεί έως και τρία χρόνια ή να επιβληθεί πρόστιμο έως 60,000 μπατ ή και τα δύο. Πρέπει επίσης να πληρώσουν τα έξοδα για τον καθαρισμό της ζημιάς που προκλήθηκε από το απελευθερωμένο λάδι.

Περισσότερες λεπτομέρειες για αυτήν την ιστορία θα ενημερωθούν όταν δημοσιοποιηθούν από τις αρμόδιες αρχές.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.