Ανήλικος βρέθηκε σε κατάστημα μασάζ Patong χωρίς άδεια, η αστυνομία ερευνά

Πατόνγκ-

Μια γυναίκα συνελήφθη αφού φέρεται να άνοιξε ένα κατάστημα μασάζ χωρίς άδεια χωρίς άδεια και επέτρεψε σε έναν ανήλικο να εργαστεί.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι έλαβε καταγγελίες από ενδιαφερόμενους πολίτες ότι ένα κατάστημα μασάζ άνοιξε παράνομα και υπάλληλοι κάτω των 18 ετών εξυπηρετούσαν πελάτες στην Patong και ξεκίνησε έρευνα.

Το απόγευμα της Δευτέρας (7 Αυγούστουth) συνέλαβαν μια γυναίκα που ονομαζόταν μόνο η κυρία Yupin, η ηλικία της δεν δόθηκε από την αστυνομία, σε ένα κατάστημα μασάζ στην οδό Ratch Uthit 200 Pi Road.

Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες ότι άνοιξε ένα κατάστημα μασάζ χωρίς άδεια και επέτρεψε σε υπαλλήλους κάτω των 18 ετών να εργαστούν στο κατάστημα μασάζ.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι οι ανήλικοι δεν έχουν τα προσόντα να εργαστούν σε καταστήματα μασάζ.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.