ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Συνελήφθη ύποπτος μετά τον τραυματισμό δύο ατόμων σε πυροβολισμούς στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Ένας ύποπτος συνελήφθη μετά τον τραυματισμό δύο νεαρών ανδρών μετά από περιστατικό πυροβολισμών που σχετίζεται με πυροβόλα όπλα στην Πατόνγκ.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Δύο μέρη μιλούσαν για μια άγνωστη προσωπική διαμάχη πριν ο ένας από τους δύο, ο οποίος επέβαινε σε ένα σεντάν, ανοίξει πυρ εναντίον των δύο τραυματιών προτού αυτοί φύγουν με το όχημά τους.n Πέμπτη νωρίς το πρωί (3 Αυγούστουrd) κοντά σε μια διασταύρωση στο δρόμο Petch Kood.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι το Σάββατο (5 Αυγούστουth) συνέλαβαν έναν άνδρα που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Nattapong, 34 ετών, και πραγματοποιήθηκε μια αναπαράσταση του πυροβολισμού.

Ο Nattapong αντιμετωπίζει κατηγορίες για πρόθεση φόνου, παράνομη κατοχή πυροβόλων όπλων και πυρομαχικών, οπλοφορία και πυρομαχικά δημόσια χωρίς λόγο και πυροβολισμό δημόσια.

Το κίνητρο του περιστατικού και η φύση της διαμάχης μεταξύ των δύο πλευρών δεν αποκαλύφθηκαν στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης.

Ο Nattapong παραμένει υπό κράτηση από την αστυνομία μέχρι την ώρα του Τύπου. Είναι άγνωστο αν έχει διατηρήσει τις υπηρεσίες δικηγόρου, ωστόσο φέρεται να παραδέχτηκε το έγκλημα, συμφωνώντας έτσι στην αναπαράσταση.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.