Επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από σύγκρουση φορτηγού με Sedan στο Thalang

Thalang -

Επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από σύγκρουση φορτηγού με σεντάν στο Thep Krasattri το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η αστυνομία Thalang ειδοποιήθηκε για το ατύχημα την Παρασκευή (4 Αυγούστουth) στη βόρεια λωρίδα της οδού Thep Krasattri. Έφτασαν στο σημείο για να βρουν το κατεστραμμένο φορτηγό και το σεντάν στην κεντρική κράτηση.

Μέσα στο φορτηγό, η αστυνομία του Thalang βρήκε τρεις τραυματίες και μέσα στο σεντάν τέσσερις τραυματίες. Όλοι μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο και δεν αναγνωρίστηκαν στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης.

Η αστυνομία Thalang συνεχίζει την έρευνά της για να βρει τα ακριβή αίτια του ατυχήματος για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.