Οι ιδιοκτήτες της αποθήκης πυροτεχνημάτων της Ταϊλάνδης που εξερράγη και σκότωσαν έντεκα άτομα παραδίδονται

Narathiwat -

Ένα ζευγάρι από την Ταϊλάνδη που είχε μια αποθήκη πυροτεχνημάτων που εξερράγη και σκότωσε 12 άτομα παραδόθηκε στην αστυνομία της Ταϊλάνδης το Σάββατο 5 Αυγούστου.

Πρώτα η προηγούμενη ιστορία μας:

Οι ιδιοκτήτες της κατεστραμμένης αποθήκης πυροτεχνημάτων ήταν ύποπτοι ότι διέφυγαν στη Μαλαισία.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Στις 29 Ιουλίου, μια αποθήκη πυροτεχνημάτων στην περιοχή Su-ngai Kolok του Narathiwat εξερράγη και στοίχισε τη ζωή σε 12, τραυμάτισε 121 άτομα και προκάλεσε ζημιές σε 292 σπίτια.

Μετά το περιστατικό, οι ιδιοκτήτες της αποθήκης, που ταυτοποιούνται ως ζευγάρι από την Ταϊλάνδη, ο κ. Sompong Nakul και η κα Piyanuch Peungwirawat, πιστεύεται ότι διέφυγαν στη Μαλαισία για να προσπαθήσουν να αποφύγουν τις νομικές συνέπειες.

Αμέσως μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης εναντίον τους, το ζευγάρι παραδόθηκε στην αστυνομία στο αστυνομικό τμήμα Sadao στη νότια επαρχία Songkhla όπου πέρασαν από τη Μαλαισία χθες. Στη συνέχεια οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Muno στο Narathiwat για περαιτέρω έρευνες.

Τα αποτελέσματα μιας πλήρους έρευνας αναμένονται σε 7 ημέρες, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης του Narathiwat. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι θα αντιμετωπίσει κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της αμέλειας με θανατηφόρους θανάτους, καθώς και της μη εξουσιοδοτημένης εισαγωγής και πώλησης πυροτεχνημάτων. Αυτές οι ενέργειες θεωρούνται παραβιάσεις του νόμου περί πυροβόλων όπλων, πυρομαχικών, εκρηκτικών και πυροτεχνημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ύποπτοι παραδόθηκαν ενώπιον της δικαιοσύνης, αφού ο φόβος ότι θα τους λιντσαρίσουν λόγω των αυξανόμενων απειλών για θάνατο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατευθύνθηκαν στους υπόπτους. Αν και είχαν καταφύγει στη Μαλαισία, η δεμένη μουσουλμανική κοινότητα της περιοχής προφανώς έψαχνε το ζευγάρι για πιθανή αυτοδικία, με αποτέλεσμα να επιστρέψουν στην Ταϊλάνδη.

Μέχρι την ώρα του Τύπου, οι ύποπτοι παραμένουν υπό κράτηση στην αστυνομία της Ταϊλάνδης αντιμετωπίζοντας την ανάκριση και τη δικαστική διαδικασία. Είναι άγνωστο εάν θα δικαιούνται εγγύηση, αλλά απίθανο, σημειώνει το TPN media.

Η έκρηξη πυροτεχνημάτων πυροδότησε μια σειρά επιθεωρήσεων σε εργοστάσια πυροτεχνημάτων σε όλη την Ταϊλάνδη, μόλις λίγους μήνες μακριά από το δημοφιλές φεστιβάλ χορτοφαγίας στο οποίο χρησιμοποιούνται πολλά πυροτεχνήματα ως μέρος του εορτασμού, ειδικά στη Νότια Ταϊλάνδη.

Το αρχικό άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο The Pattaya News.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/