Το κατάστημα κάνναβης στο Rawai παραγγέλθηκε να κλείσει για 30 ημέρες

Rawai-

Ένα κατάστημα κάνναβης στο Rawai έλαβε εντολή να κλείσει για 30 ημέρες αφού έλαβαν καταγγελίες.

Αξιωματούχοι με επικεφαλής τον Διευθυντή του Περιφερειακού Γραφείου Mueang Phuket κ. Pairoj Srilamoon και την αστυνομία Chalong επιθεώρησαν ένα κατάστημα κάνναβης στο Rawai.

Ένας αλλοδαπός βρέθηκε να καπνίζει κάνναβη και ένας δεύτερος αλλοδαπός, ο οποίος δεν αναγνωρίστηκε, εμφανίστηκε ισχυριζόμενος ότι είναι ο ιδιοκτήτης με νόμιμη άδεια πώλησης κάνναβης στο κατάστημα με το όνομα «Cosmic Temple Vibes HQ».

Στον δεύτερο όροφο καλλιεργούνταν επίσης κάνναβη. Ένα κτίριο δίπλα στο κατάστημα είχε υποστεί ζημιές από την υγρασία και νερό έσταζε σε ένα υπνοδωμάτιο και προκάλεσε ζημιά στον τοίχο, κάτι που ο άγνωστος ιδιοκτήτης του κτιρίου ισχυρίστηκε ότι οφειλόταν στην καλλιέργεια κάνναβης.

Ο κ. Pairoj είπε στο Phuket Express ότι ο ιδιοκτήτης καταστήματος κάνναβης κατηγορείται ότι παραβιάζει τους ισχύοντες κανόνες και κανονισμούς επιτρέποντας στους ανθρώπους να καπνίζουν κάνναβη μέσα στο κατάστημα.

Η καλλιέργεια κάνναβης στο κτίριο και η πρόκληση αναστάτωσης είναι δύο άλλες κατηγορίες που εξετάζονται.

Δεν έγινε αμέσως σαφές αν η αρχική καταγγελία κατά του καταστήματος κάνναβης είχε υποβληθεί από τον γείτονα που είχε υποστεί φερόμενη ζημιά.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.