ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο καπετάνιος του σκάφους μιλάει για Viral βίντεο με ταχύπλοα που μάχονται με ψηλά κύματα κοντά στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας καπετάνιος σκάφους μίλησε όταν δύο ταχύπλοα καταγράφηκαν σε ένα viral βίντεο να μάχονται με ψηλά κύματα ενώ ταξίδευαν από το νησί Phi Phi με κατεύθυνση το Πουκέτ.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Δύο ταχύπλοα με 11 και 47 επιβάτες αντίστοιχα έπρεπε να παλέψουν με τα ψηλά κύματα ενώ πήγαιναν πίσω στο Πουκέτ.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ένας από τους δύο καπετάνιους στο viral βίντεο, ο κ. Jeerateep Pramongkit, είπε στο Phuket Express ότι είχε ήδη ελέγξει τον καιρό πριν το σκάφος αναχωρήσει από την προβλήτα του νησιού Phi Phi. Εκείνη την εποχή, ο άνεμος και τα κύματα δεν ήταν δυνατά ή ψηλά. Ωστόσο, στο δρόμο για το Πουκέτ, πνέουν ισχυροί άνεμοι και κύματα. Έτσι, αποφάσισε να πιέσει για να σπεύσει στον τελικό του προορισμό.

Ο κ. Adule Raluekmoon, αξιωματούχος του ναυτικού γραφείου του Πουκέτ, είπε στο Phuket Express ότι οι κινητήρες και των δύο ταχύπλοων ήταν έτοιμοι να λειτουργήσουν με νόμιμες άδειες. Και οι δύο καπετάνιοι έχουν επίσης νόμιμες άδειες οδήγησης. Ωστόσο, οι αξιωματούχοι εξακολουθούν να ερευνούν εάν οι δύο καπετάνιοι του σκάφους παραβίασαν κάποιους κανόνες ασφαλείας ή όχι.

Εάν ναι, οι άδειες οδήγησης σκαφών θα μπορούσαν να ανακληθούν για έως και δύο χρόνια.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.