Δύο ταχύπλοα που μάχονται με τα ψηλά κύματα που κατευθύνονται προς το Πουκέτ γίνονται viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Πουκέτ -

Δύο ταχύπλοα με 11 και 47 επιβάτες αντίστοιχα έπρεπε να παλέψουν με τα ψηλά κύματα ενώ πήγαιναν πίσω στο Πουκέτ.

Ένα βίντεο από τα δύο ταχύπλοα που μάχονται με ισχυρούς ανέμους και ισχυρά κύματα στη θάλασσα μεταξύ του νησιού Phi Phi στο Krabi ενώ επιστρέφουν στο Πουκέτ έχει γίνει viral στα social media αυτή την εβδομάδα. Το βίντεο κατέγραψε ξεναγός σε άλλο ταχύπλοο μπροστά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι επιβάτες δεν φορούσαν σωσίβια.

Ο Επικεφαλής του Ναυτικού Γραφείου του Πουκέτ κ. Chayapong Pranit είπε στο Phuket Express ότι τα δύο ταχύπλοα μετέφεραν συνολικά 11 και 47 επιβάτες. Και οι δύο καπετάνιοι, οι οποίοι δεν κατονομάστηκαν αμέσως, ανακρίνονται. Οι αξιωματούχοι ερευνούν επίσης εάν οι δύο καπετάνιοι παραβίασαν κάποιους κανόνες ασφαλείας ή όχι. Εάν ναι, οι άδειες οδήγησης σκαφών θα μπορούσαν να ανακληθούν για έως και δύο χρόνια.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.