Ρώσος πνίγηκε στην παραλία του Πουκέτ αφού φέρεται να αγνόησε τις προειδοποιήσεις για κολύμπι

Πουκέτ -

Ένας Ρώσος τουρίστας πνίγηκε σε μια παραλία στο Thalang, φέρεται να αγνοεί τις κόκκινες σημαίες και καμία προειδοποίηση κολύμβησης.

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκε για το περιστατικό το απόγευμα της Πέμπτης κοντά στο σούρουπο (3 Αυγούστουrd) στην παραλία Surin. Έφτασαν στην παραλία με κόκκινες σημαίες που είχαν τοποθετήσει ναυαγοσώστες, κάτι που σήμαινε ότι δεν επιτρέπεται η κολύμβηση κατά μήκος της παραλίας.

Ένας αλλοδαπός έλαβε ΚΑΡΠΑ από ναυαγοσώστες στην παραλία και αργότερα αναγνωρίστηκε από την τουριστική αστυνομία του Πουκέτ ως MR. ALEKSANDR IUNEMEN, 41, Ρώσος υπήκοος. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αυτός είναι ο πέμπτος άνθρωπος που πνίγηκε πρόσφατα στο Πουκέτ την περασμένη εβδομάδα, με τέσσερις από αυτούς να είναι ξένοι τουρίστες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αξιωματούχοι συναντώνται για να συζητήσουν τρόπους για να εμποδίσουν καλύτερα τους ανθρώπους να κολυμπήσουν σε δύσκολες καιρικές συνθήκες και να παρέχουν καλύτερη υποστήριξη από τους ναυαγοσώστες.

Παρόμοια περιστατικά πρόσφατα:

Δύο Ινδοί τουρίστες πνίγηκαν στην παραλία Karon, στο Mueang Phuket, αφού φέρεται να αγνόησαν τις κόκκινες σημαίες και δεν είχαν προειδοποιήσεις για κολύμπι.

Ένας άνδρας τουρίστας από τη Σενεγάλη εξαφανίστηκε αφού πήγε να κολυμπήσει στη θάλασσα στην παραλία Freedom στο Karon του Πουκέτ.

Η σορός ενός αγνοούμενου Σενεγαλέζου τουρίστα ξεβράστηκε σήμερα στην ακτή στην υποπεριφέρεια Karon του Πουκέτ, αφού χάθηκε στην ταραγμένη θάλασσα στις 28 Ιουλίου.

Ένας Ταϊλανδός αγνοείται αφού πήγε να κολυμπήσει στη θάλασσα αγνοώντας τις κόκκινες σημαίες σε μια παραλία στο Thalang.

Ένα πτώμα ενός Ταϊλανδού βρέθηκε σε μεγάλους βράχους σε μια παραλία στην περιοχή Thalang.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.