Το Πουκέτ συνεχίζει να επιθεωρεί τα καταστήματα πυροτεχνημάτων

Πουκέτ -

Υπάρχουν 47 νόμιμοι φορείς που πωλούν πυροτεχνήματα στην περιοχή Muang Phuket και οι αξιωματούχοι σχεδιάζουν να επιθεωρήσουν και να επισκεφθούν όλα.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, 118 άνθρωποι τραυματίστηκαν και περισσότερες από 200 οικογένειες έχουν υποφέρει, πολλές με τα σπίτια τους κατεστραμμένα, μετά την έκρηξη αποθήκης πυροτεχνημάτων στην περιοχή Su-Ngai Kolok αργά το απόγευμα του Σαββάτου (29 Ιουλίουth).

Ένας άνδρας έχασε τέσσερα μέλη της οικογένειας μετά από έκρηξη αποθήκης πυροτεχνημάτων στο Narathiwat.

Μετά από μια τεράστια έκρηξη πυροτεχνημάτων στην επαρχία Narathiwat που στοίχισε τη ζωή σε 12 ανθρώπους και άφησε πίσω της 121 τραυματίες στις 29 Ιουλίου, οι αρχές εντόπισαν γρήγορα τους ιδιοκτήτες της άτυχης αποθήκης που ευθύνονται για την καταστροφική έκρηξη.

Ο κυβερνήτης του Πουκέτ διέταξε επιθεωρήσεις σε καταστήματα πυροτεχνημάτων.

Τώρα για την ενημέρωση:

Αξιωματούχοι από το Γραφείο της Περιφέρειας Μουεάνγκ Πουκέτ με επικεφαλής τον αρχηγό της περιοχής κ. Pairoj Srilamoon συνέχισαν να επιθεωρούν καταστήματα πυροτεχνημάτων. Ο κ. Pairoj είπε στο Phuket Express ότι η επιθεώρηση έχει στόχο να αποτρέψει τυχόν παράνομα καταστήματα πυροτεχνημάτων και να προετοιμαστεί για το επερχόμενο Φεστιβάλ Χορτοφαγίας του Πουκέτ τον Οκτώβριο.

Υπάρχουν 47 νόμιμοι φορείς που πωλούν πυροτεχνήματα στην περιοχή Muang Phuket. Όλοι οι χειριστές που πωλούν κροτίδες και πυροτεχνήματα στην περιοχή Mueang Phuket και επιθεωρήθηκαν έχουν νόμιμες άδειες και ΔΕΝ είναι υπερφορτωμένοι με αυτά τα είδη στα καταστήματά τους. Ενημερώνονται να γνωρίζουν τις διαδικασίες πυρκαγιάς και ασφάλειας.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.