Νοτιοαφρικανός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από ενόχληση του κοινού στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Ένας Νοτιοαφρικανός χωρίς πουκάμισο και χωρίς παπούτσια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για αξιολόγηση ψυχικής υγείας αφού προκάλεσε δημόσια ενόχληση.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκε για το περιστατικό κοντά σε ξενοδοχείο στην οδό Pracha Nukroh. Έφτασαν στο σημείο για να βρουν τον αλλοδαπό, ο οποίος αναγνωρίστηκε από την αστυνομία ως Νοτιοαφρικανός, αλλά το όνομά του αποκρύφθηκε για ιατρικούς λόγους. Μιλούσε δυνατά στον εαυτό του και ενοχλούσε τους άλλους που τον περνούσαν. Εμφανίστηκε αποπροσανατολισμένος και μπερδεμένος.

Η αστυνομία διαπίστωσε ότι ο Νοτιοαφρικανός άνδρας ήταν μεθυσμένος εκτός από ύποπτη ψυχική ασθένεια. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Patong για αξιολόγηση ψυχικής υγείας. Οι συγγενείς του έφτασαν στο νοσοκομείο και είπαν στην αστυνομία ότι ο Νοτιοαφρικανός ήταν νευρικός για μια δουλειά και δεν είχε κοιμηθεί για τρεις ημέρες.

Σε παρόμοια πρόσφατη είδηση:

Ένας μεθυσμένος Ρώσος σταμάτησε από την αστυνομία του Πουκέτ με ένα taser (ηλεκτρικό όπλο) αφού διαπιστώθηκε ότι έκανε ζημιές σε πολλά αυτοκίνητα στο Wichit.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.