Βουδιστές στο Πουκέτ Γίνετε Μαζί για τις Βουδιστικές Ημέρες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πουκέτ -

Οι Βουδιστές στο Πουκέτ συμμετείχαν στις τελετές για την Ημέρα Asarnha Bucha και την έναρξη της Βουδιστικής Σαρακοστής, δύο σημαντικές Ημέρες Βουδισμού.

Το βράδυ της Τρίτης (1 Αυγούστουst), αξιωματούχοι με επικεφαλής τον Κυβερνήτη του Πουκέτ Naroong Woonciew και άλλους Βουδιστές συμμετείχαν στις βουδιστικές τελετές στον ναό Mongkol Nimit στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ. Ο ναός Mongkol Nimit είναι ο κύριος βασιλικός ναός στο Πουκέτ.

Για να μάθετε περισσότερα για τις πρόσφατες θρησκευτικές γιορτές δείτε παρακάτω:

Κάθε Μέση Καλοκαίρι στην Ταϊλάνδη, συνήθως τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο, είναι η αρχή της Βουδιστικής Σαρακοστής ή Βάσα. Η ακριβής ημερομηνία είναι η πρώτη ημέρα της φθίνουσας σελήνης του όγδοου σεληνιακού μήνα.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.