Δύο Ινδοί πνίγηκαν στην παραλία του Πουκέτ αφού φέρεται να αγνόησαν τις προειδοποιήσεις για κολύμπι

Πουκέτ -

Δύο Ινδοί τουρίστες πνίγηκαν στην παραλία Karon, στο Mueang Phuket, αφού φέρεται να αγνόησαν τις κόκκινες σημαίες και δεν είχαν προειδοποιήσεις για κολύμπι.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό στις 6:45 μ.μ. στην παραλία Καρόν την Τρίτη (1 Αυγούστουst). Αυτοί και το Phuket Express έφτασαν στην παραλία με κόκκινες σημαίες που σήμαιναν ότι δεν επιτρέπεται το κολύμπι κατά μήκος της παραλίας.

Δύο άνδρες Ινδοί τουρίστες είχαν ήδη ανασυρθεί από το σερφ στην παραλία από ναυαγοσώστες πριν φτάσουν τα σωστικά συνεργεία. Και οι δύο άνδρες δεν είχαν σφυγμό και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα σε κοντινά νοσοκομεία όπου αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Ο ένας από αυτούς αναγνωρίστηκε από την Αστυνομία του Καρόν ως ο κ. SAGER JVGTAWAT, 31 ετών, ενώ ο άλλος άνδρας δεν έχει ακόμη αναγνωριστεί δημόσια από τους αρμόδιους αξιωματούχους.

Άγνωστοι Ινδοί φίλοι των δύο ανδρών είπαν στην αστυνομία του Karon ότι ήταν συνολικά οκτώ από αυτούς που πήγαν να επισκεφθούν την περιοχή. Τέσσερις από αυτούς πήγαν για μπάνιο στη θάλασσα παρά τις πολλές προειδοποιήσεις να μείνουν έξω από το νερό. Και οι τέσσερις ανασύρθηκαν στη θάλασσα από ισχυρά κύματα. Μεταφέρθηκαν πίσω στην παραλία από ναυαγοσώστες αλλά δύο από τους άνδρες πνίγηκαν τραγικά.

Παρόμοια περιστατικά πρόσφατα:

Ένας άνδρας τουρίστας από τη Σενεγάλη εξαφανίστηκε αφού πήγε να κολυμπήσει στη θάλασσα στην παραλία Freedom στο Karon του Πουκέτ.

Η σορός ενός αγνοούμενου Σενεγαλέζου τουρίστα ξεβράστηκε σήμερα στην ακτή στην υποπεριφέρεια Karon του Πουκέτ, αφού χάθηκε στην ταραγμένη θάλασσα στις 28 Ιουλίου.

Ένας Ταϊλανδός αγνοείται αφού πήγε να κολυμπήσει στη θάλασσα αγνοώντας τις κόκκινες σημαίες σε μια παραλία στο Thalang.

Ένα πτώμα ενός Ταϊλανδού βρέθηκε σε μεγάλους βράχους σε μια παραλία στην περιοχή Thalang.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.