Το Maya Bay στο Krabi κλείνει προσωρινά για δύο μήνες

Κράμπι –

Ο διάσημος κόλπος Μάγια στο Κράμπι κλείνει προσωρινά για δύο μήνες για περιβαλλοντική ανάκαμψη.

Εθνικό Πάρκο The Hat Noppharat Thara – Mu Koh Phi Phi την Τρίτη (1 Αυγούστουst) ανακοίνωσε μια υπενθύμιση για το ετήσιο κλείσιμο του κόλπου Maya και του κόλπου Loa Sama στην περιοχή του εθνικού πάρκου.

Το προσωρινό δίμηνο κλειστό για τον τουρισμό είναι από την 1η Αυγούστου έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2023. Η περιοχή θα είναι αυστηρά απαγορευμένη εκτός από το προσωπικό του πάρκου και τους οικολόγους.

Αξιωματούχοι του Εθνικού Πάρκου δήλωσαν ότι το ετήσιο κλείσιμο είναι να επιτραπεί η αποτελεσματική διαχείριση του τουρισμού μετά τους μουσώνες αυτή την εποχή, καθώς και να δοθεί χρόνος στη φύση και το περιβάλλον να αποκατασταθούν.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.