Άνδρας συνελήφθη στην Πατόνγκ επειδή πούλησε αλκοόλ τη Μεγάλη Ημέρα του Βουδισμού

Πατόνγκ –

Ένας άνδρας συνελήφθη στην Πατόνγκ αφού βρέθηκε να πουλά αλκοόλ σε μια μεγάλη βουδιστική θρησκευτική γιορτή.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι το βράδυ της Τρίτης (1 Αυγούστουst) ότι συνέλαβαν έναν άνδρα σε εστιατόριο στην Πατόνγκ. (Το όνομά του και το όνομα του εστιατορίου δεν δόθηκαν από την αστυνομία)

Ο άνδρας βρέθηκε να πουλά αλκοόλ σε πελάτες. Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για πώληση αλκοόλ την ημέρα Asarnha Bucha που είναι μία από τις σημαντικότερες βουδιστικές γιορτές κατά τις οποίες απαγορεύονται οι πωλήσεις αλκοόλ.

Κάθε Μέση Καλοκαίρι στην Ταϊλάνδη, συνήθως τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο, είναι η αρχή της Βουδιστικής Σαρακοστής ή Βάσα. Η ακριβής ημερομηνία είναι η πρώτη ημέρα της φθίνουσας σελήνης του όγδοου σεληνιακού μήνα.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.