Ένας ακόμη άνδρας συνελήφθη επειδή πούλησε πυροτεχνήματα στην παραλία Patong

Πατόνγκ –

Ένας άνδρας συνελήφθη επειδή πούλησε πυροτεχνήματα στην παραλία Πατόνγκ, μέρος μιας συνεχιζόμενης εκστρατείας για να προσπαθήσει να απαλλάξει την παραλία από τα πυροτεχνήματα.

Η αστυνομία της Πατόνγκ είπε στο Phuket Express αυτό το μακρύ Σαββατοκύριακο της 1ης Αυγούστου 2023, ότι είχε λάβει καταγγελίες από ενδιαφερόμενους πολίτες ότι πωλούνταν και εκτίθενται πυροτεχνήματα στην παραλία Πατόνγκ και είχαν γίνει δημόσια ενόχληση τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους τουρίστες.

Αργότερα, η αστυνομία της Patong επιθεώρησε την παραλία Patong και συνέλαβε έναν άνδρα που δεν αναγνωρίστηκε από αυτούς. Του κατασχέθηκε μια συλλογή από διάφορα πυροτεχνήματα. Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για πώληση πυροτεχνημάτων χωρίς άδεια.

Όπως αναφέρθηκε, αυτό είναι μέρος μιας τακτικής καταστολής των πωλήσεων παράνομων πυροτεχνημάτων στην παραλία Patong, όπως φαίνεται παρακάτω.

Πέντε πυροτεχνήματα κατασχέθηκαν στην παραλία Πατόνγκ.

Μια γυναίκα συνελήφθη επειδή πούλησε πυροτεχνήματα στην παραλία Patong.

Πλωτά φανάρια και πυροτεχνήματα κατασχέθηκαν στην παραλία Patong μετά από καταγγελίες.

Ο Δήμος Πατόνγκ έχει προειδοποιήσει το κοινό ότι δεν επιτρέπονται πυροτεχνήματα ή πλωτά φανάρια για οποιαδήποτε εκδήλωση, εκτός εάν δοθεί ειδική έγκριση από αξιωματούχους της Πατόνγκ, με αυστηρή επιβολή τιμωρίας.

Δύο άνδρες συνελήφθησαν επειδή πουλούσαν πυροτεχνήματα στην παραλία Patong.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.