ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Βρέθηκε πτώμα στην παραλία στο Thalang του Πουκέτ

Thalang -

Ένα πτώμα ενός Ταϊλανδού βρέθηκε σε μεγάλους βράχους σε μια παραλία στην περιοχή Thalang.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας Ταϊλανδός αγνοείται αφού πήγε να κολυμπήσει στη θάλασσα αγνοώντας τις κόκκινες σημαίες σε μια παραλία στο Thalang.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η αστυνομία του Cherng Talay ενημερώθηκε για το πτώμα στις 2:00 την Τρίτη (1 Αυγούστουst) στην παραλία Surin στο Cherng Talay.

Η αστυνομία και τα σωστικά συνεργεία έφτασαν στην παραλία για να βρουν το ανδρικό πτώμα πεσμένο σε έναν μεγάλο βράχο στην παραλία. Το πτώμα εξακολουθεί να ταυτοποιείται θετικά από αρμόδιους αξιωματούχους για να διαπιστωθεί οριστικά εάν το πτώμα είναι όντως ο ίδιος Ταϊλανδός, ο κ. Tawat Siracha, 44 ετών, από το Phitsalunok, ο οποίος εξαφανίστηκε αφού πήγε πρόσφατα για κολύμπι.

Ωστόσο, φίλοι του Tawat επιβεβαίωσαν ανεπίσημα στο Phuket Express ότι το πτώμα ήταν πράγματι ο κύριος Tawat. Τα ονόματα των φίλων κρατήθηκαν για την ιδιωτικότητά τους.

Η σορός ενός αγνοούμενου Σενεγαλέζου τουρίστα ξεβράστηκε σήμερα στην ακτή στην υποπεριφέρεια Karon του Πουκέτ, αφού χάθηκε στην ταραγμένη θάλασσα στις 28 Ιουλίου.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.