Δύο άτομα συνελήφθησαν με 40,000 χάπια Meth και 2 κιλά Crystal Meth στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Δύο ύποπτοι συνελήφθησαν με 40,000 χάπια μεθαμφεταμίνης και δύο κιλά κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης στο Mueang Phuket.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Wichit, συνταγματάρχης Chatree Choowichean είπε στο Phuket Express την Κυριακή (30 Ιουλίουth) ότι συνέλαβαν την κα Wanwisa Bamrungna, 31, από το Phatthalung, και την κα Suranya Hompean, 21, από το Prachuap Khiri Khan. Συνελήφθησαν μπροστά από ένα κατάστημα δεμάτων στο Wichit στις 29 Ιουλίουth. Από αυτούς κατασχέθηκαν 40,000 χάπια μεθαμφεταμίνης και δύο κιλά κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

Η σύλληψη έγινε αφού η αστυνομία έλαβε πληροφορία ότι οι ύποπτοι επρόκειτο να παραλάβουν δέματα με παράνομα ναρκωτικά μέσα. Οι δύο ύποπτοι είπαν στην αστυνομία ότι αυτά τα δέματα δεν τους ανήκαν. Απλώς έκαναν αυτό που προσλήφθηκαν. πήγαινε τα ναρκωτικά στους πελάτες και πληρώθηκαν ελάχιστα χρήματα για τη δουλειά τους. Δεν ήξεραν όμως ονομαστικά ποιος τους προσέλαβε ή έτσι ισχυρίστηκαν.

Ανεξάρτητα από αυτό, οδηγήθηκαν και οι δύο στο Αστυνομικό Τμήμα του Wichit για να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών της κατηγορίας 1 με σκοπό να πουλήσουν.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.