Θαλάσσια χελώνα βρέθηκε νεκρή στην παραλία Phang Nga

Phang Nga -

Μια θαλάσσια χελώνα βρέθηκε νεκρή σε παραλία στην τη ταϊλανδική περιοχή Mueang.

Το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) είπε στο Phuket Express ότι τη Δευτέρα (31 Ιουλίουst) ειδοποιήθηκαν από κατοίκους της περιοχής ότι μια νεκρή θαλάσσια χελώνα είχε βρεθεί σε μια παραλία στο Thai Mueang.

Το DMCR έφτασε στην παραλία για να βρει μια νεκρή θαλάσσια χελώνα Olive Ridley. Είχε πλάτος 60 εκατοστά και μήκος 60 εκατοστά. Το φύλο και η αιτία θανάτου του δεν ήταν δυνατό να προσδιοριστούν επειδή είχε αρχίσει να αποσυντίθεται. Η νεκρή θαλάσσια χελώνα θάφτηκε στην παραλία.

Σχετικές ιστορίες:

Μια θαλάσσια χελώνα βρέθηκε νεκρή πιασμένη σε μερικά δίχτυα ψαρέματος σε μια παραλία στο Phang Nga.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.