Άνδρας στο Narathiwat έχασε τέσσερα μέλη της οικογένειας σε έκρηξη αποθήκης πυροτεχνημάτων

Narathiwat -

Ένας άνδρας έχασε τέσσερα μέλη της οικογένειας μετά από έκρηξη αποθήκης πυροτεχνημάτων στο Narathiwat.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, 118 άνθρωποι τραυματίστηκαν και περισσότερες από 200 οικογένειες έχουν υποφέρει, πολλές με τα σπίτια τους κατεστραμμένα, μετά την έκρηξη αποθήκης πυροτεχνημάτων στην περιοχή Su-Ngai Kolok αργά το απόγευμα του Σαββάτου (29 Ιουλίουth).

Τώρα, για την ενημέρωση μας:

Ο κ. Yossanai Bula είπε στα ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης στις 31 Ιουλίου με δάκρυα στα μάτια: «Ορμησα στο σπίτι όταν άκουσα πολλές δυνατές εκρήξεις για να βρω το σπίτι μου, το σπίτι της γιαγιάς μου και το σπίτι του πατέρα μου εκεί κοντά είχαν καταστραφεί. Μόνο η γιαγιά μου επέζησε. Βρήκα ότι ο πατέρας μου, τα δύο ξαδέρφια μου και η θεία μου πέθαναν από την έκρηξη».

«Αφού βοήθησα τη γιαγιά μου, η οποία από θαύμα δεν τραυματίστηκε παρά το γεγονός ότι το σπίτι της καταστράφηκε ολοσχερώς, σε ασφαλή περιοχή, βοήθησα τρεις γείτονες που είχαν κολλήσει μέσα στα σπίτια τους. Έψαξα κοντά στα σπίτια συγγενών μου για να βρω ότι η οκτώ μηνών ξαδέρφη μου είχε πεταχτεί από την έκρηξη από την έκρηξη στο εξωτερικό του σπιτιού όπου βρέθηκε νεκρή και η μητέρα του ξαδέρφου μου μέσα στο σπίτι», πρόσθεσε ο κ. Yossanai.

«Είμαι πολύ σοκαρισμένος και λυπημένος για το περιστατικό. Ο πατέρας μου είχε προειδοποιήσει πολλές φορές τον ιδιοκτήτη της αποθήκης πυροτεχνημάτων για τους πιθανούς κινδύνους με το εργοστάσιο και μάλωναν πολλές φορές. Ο πατέρας μου ανησυχούσε μήπως συμβεί αυτό το περιστατικό. Ο ιδιοκτήτης είχε επίσης μόλις προσθέσει ένα νέο σύνολο εύφλεκτων αντικειμένων στην αποθήκη. Ο πατέρας μου μπορεί να μην το ήξερε γιατί είπε ότι αν ο ιδιοκτήτης πρόσθετε περισσότερα αντικείμενα, θα το έλεγε στην αστυνομία. Αυτό που φοβόταν ο πατέρας μου συνέβη και του στοίχισε τη ζωή», είπε ο κ. Yossanai.

Εκκρεμούν νομικές χρεώσεις για τους ιδιοκτήτες, σημειώνει το Phuket Express.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.