Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Σενεγαλέζος τουρίστας πνίγεται και άλλα

Γεια σας, αναγνώστες και υποστηρικτές του Phuket Express!

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην επαρχία του Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023 έως την Κυριακή 30 Ιουλίου 2023.

Ας ξεκινήσουμε και ας δούμε ποιες ήταν οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες!

  1. Η Ταϊλάνδη σημείωσε συνεχή αύξηση των κρουσμάτων δάγκειου πυρετού σε 18 επαρχίες, συμπεριλαμβανομένων του Τσονμπούρι, του Πουκέτ και της Μπανγκόκ, ανέφερε το Τμήμα Ελέγχου Νοσημάτων τη Δευτέρα 24 Ιουλίου.

Το Επαρχιακό Γραφείο Δημόσιας Υγείας του Πουκέτ αναφέρει ότι ο μεγαλύτερος αριθμός κρουσμάτων δάγκειου πυρετού εντοπίζεται στο Thalang.

Καθώς η περίοδος των βροχών συνεχίζεται, ο δάγγειος πυρετός είναι ένα σοβαρό πρόβλημα στο Πουκέτ.

2. Μια έγκυος τραυματίστηκε αφού το πόδι της κόλλησε σε μια αποχέτευση νερού στην πόλη του Πουκέτ.

Μια σπασμένη αποχέτευση επιδιορθώθηκε μετά τον τραυματισμό μιας εγκύου στο πόδι στην πόλη του Πουκέτ.

Δεν είναι σαφές, ωστόσο, εάν η γυναίκα θα λάβει οποιαδήποτε οικονομική αποζημίωση για το περιστατικό από την πόλη και οι αξιωματούχοι της πόλης του Πουκέτ δεν σχολίασαν αυτό το θέμα.

3. Μια δερμάτινη θαλάσσια χελώνα επιχείρησε να γεννήσει αυγά κοντά σε ξενοδοχείο στην παραλία Karon.

Μια δερμάτινη θαλάσσια χελώνα γέννησε τελικά 129 αυγά στην παραλία Karon.

Κάποια μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι αυτή ήταν η πρώτη θαλάσσια χελώνα που κάνει αυγά σε αυτήν την περιοχή εδώ και περίπου δύο δεκαετίες.

4. Ένας άνδρας τουρίστας από τη Σενεγάλη αγνοείται αφού πήγε για μπάνιο στη θάλασσα στην παραλία Freedom στο Karon του Πουκέτ.

Η σορός ενός αγνοούμενου Σενεγαλέζου τουρίστα ξεβράστηκε σήμερα στην ακτή στην υποπεριφέρεια Karon του Πουκέτ, αφού χάθηκε στην ταραγμένη θάλασσα στις 28 Ιουλίου.

Αναπαύσου εν ειρήνη.

5. Ένας 36χρονος Αυστραλός ομογενής σώθηκε αφού προσπαθούσε να κρεμαστεί χρησιμοποιώντας έναν φράχτη σε ένα ταχυδρομείο στο Rawai.

Το ιατρικό προσωπικό είπε στην αστυνομία ότι ο Αυστραλός είναι το ίδιο άτομο που πήγε σε νοσοκομείο το πρωί (28 Ιουλίου) υποφέροντας από επιληψία, αλλά αρνήθηκε να λάβει θεραπεία.

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, όπως πάντα σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.