Ο Κυβερνήτης του Πουκέτ διέταξε επιθεώρηση καταστήματος πυροτεχνημάτων

Πουκέτ -

Ο κυβερνήτης του Πουκέτ διέταξε επιθεωρήσεις σε καταστήματα πυροτεχνημάτων.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, 118 άνθρωποι τραυματίστηκαν και περισσότερες από 200 οικογένειες έχουν υποφέρει, πολλές με τα σπίτια τους κατεστραμμένα, μετά την έκρηξη αποθήκης πυροτεχνημάτων στην περιοχή Su-Ngai Kolok αργά το απόγευμα του Σαββάτου (29 Ιουλίουth).

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Έντεκα καταστήματα πυροτεχνημάτων στην περιοχή Mueang Phuket επιθεωρήθηκαν την Κυριακή (30 Ιουλίουth) από αξιωματούχους από το Γραφείο της Περιφέρειας Mueang Phuket μετά από εντολή του Κυβερνήτη του Πουκέτ Narong Woonciew.

Οι χειριστές πυροτεχνημάτων επιθεωρούνται για να τους ελέγξουν για διαδικασίες πυρκαγιάς και ασφάλειας και προειδοποιήθηκαν να είναι πιο προσεκτικοί κατά τη μεταφορά πυροτεχνημάτων για να διασφαλιστεί η ασφάλεια για το κοινό.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.