Το Thalang υψηλότερο για κρούσματα δάγκειου πυρετού στο Πουκέτ

Thalang -

Το Επαρχιακό Γραφείο Δημόσιας Υγείας του Πουκέτ αναφέρει ότι ο μεγαλύτερος αριθμός κρουσμάτων δάγκειου πυρετού εντοπίζεται στο Thalang.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Η Ταϊλάνδη σημείωσε συνεχή αύξηση των κρουσμάτων δάγκειου πυρετού σε 18 επαρχίες, συμπεριλαμβανομένων του Τσονμπούρι, του Πουκέτ και της Μπανγκόκ, ανέφερε το Τμήμα Ελέγχου Νοσημάτων τη Δευτέρα 24 Ιουλίου.

Το Πουκέτ συνέχισε να αντεπιτίθεται στον δάγγειο πυρετό, η εξάπλωση του οποίου αυξάνεται στην περιοχή.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Γραφείου Δημόσιας Υγείας του Πουκέτ Mueanprae Boonlom είπε στο Phuket Express για τον υψηλό αριθμό κρουσμάτων την Πέμπτη (27 Ιουλίουth).

Τα κρούσματα δάγκειου πυρετού έχουν ανιχνευθεί ολοένα και περισσότερο και στις τρεις κύριες περιοχές του Πουκέτ, που είναι οι Mueang Phuket, Kathu και Thalang. Μια πρόσφατη έκθεση που βασίζεται σε στοιχεία από τον Ιανουάριο έως τον Ιούλιο έδειξε ότι οι υψηλότεροι αριθμοί ήταν στο Thalang. Υπήρχαν συνολικά 577 κρούσματα δάγγειου πυρετού. Από αυτούς, οι 295 ήταν άνδρες και οι 282 ήταν γυναίκες.

Δεν αναφέρθηκαν θάνατοι. Ωστόσο, εάν τα κρούσματα συνεχίσουν να αυξάνονται, τότε θα μπορούσαν να αναφερθούν θάνατοι στο μέλλον, προειδοποίησε ο Boonlom.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.