Αναβάτης που κρατούσε κινητό τραυματίστηκε όταν η μηχανή της συγκρούεται με αυτοκίνητο στο Thalang – ΒΙΝΤΕΟ

Thalang -

Μια γυναίκα αναβάτης μοτοσικλέτας που κρατούσε ένα κινητό τηλέφωνο τραυματίστηκε αρκετά όταν η μηχανή της συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στο Thalang.

Ένα βίντεο κάμερας από ένα αυτοκίνητο έδειξε το περιστατικό την Τετάρτη (26 Ιουλίουth) το απόγευμα σε δρόμο κοντά σε διασταύρωση στο Thalang.

Η γυναίκα αναβάτης μοτοσικλέτας που κρατούσε ένα κινητό τηλέφωνο και αγνώστων στοιχείων είχε μόλις διασχίσει το δρόμο. Το αυτοκίνητο, που ερχόταν από πίσω, έπεσε πάνω στο μηχανάκι. Η γυναίκα αναβάτης αναπήδησε στο δρόμο και όμως κρατούσε σφιχτά το κινητό της με τη μηχανή.

Ένα βίντεο είναι παρακάτω, αλλά οι ευαίσθητοι θεατές πρέπει να κάνουν διακριτικότητα.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.