Αναβάτης πεθαίνει μετά από σύγκρουση μοτοσυκλέτας με φορτηγό τσιμέντου στο Chalong

Chalong -

Σύντομη ενημέρωση:

Ένας αναβάτης μοτοσικλέτας κηρύχθηκε νεκρός μετά τη σύγκρουση του μηχανήματος με φορτηγό τσιμέντου στο Chalong.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα την Πέμπτη (27 Ιουλίουth) στο Chao Fa West Road κοντά σε μια διασταύρωση του σχολείου Baan Chalong.

Έφτασαν στο σημείο για να βρουν την άγνωστη γυναίκα αναβάτη αναίσθητη. Σε κοντινή απόσταση βρήκαν το κατεστραμμένο μηχανάκι και το τσιμεντοφόρο. Η αναβάτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της κατά την άφιξη.

Η αστυνομία του Chalong ελέγχει πλάνα CCTV σε κοντινή απόσταση για περαιτέρω έρευνα και για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.