Ο πωλητής νουντλς στην πόλη του Πουκέτ τραυματίστηκε μετά το ξαφνικό άνοιγμα της πλαϊνής πόρτας του λεωφορείου

Πουκέτ -

Ένας πωλητής νουντλς στην πόλη του Πουκέτ τραυματίστηκε όταν άνοιξε ξαφνικά η πλαϊνή πόρτα ενός λεωφορείου.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα στο Poon Phon, Talad Yai νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Έφτασαν στο σημείο για να βρουν ένα αναποδογυρισμένο μηχανάκι που ανήκε σε άγνωστο πωλητή χυλοπωλών. Η γυναίκα πωλήτρια νουντλς είχε σπάσει το χέρι της και είχε τραυματίσει το κεφάλι της. Μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο.

Μάρτυρες είπαν ότι η πλαϊνή πόρτα του λεωφορείου, η οποία ανήκει σε χώρο αποθήκευσης αποσκευών, άνοιξε ξαφνικά. Το μηχανάκι οδηγούσε κοντά στο λεωφορείο πριν χτυπηθεί και ανατραπεί. Ο οδηγός του λεωφορείου βοήθησε την τραυματισμένη γυναίκα και ανέλαβε την ευθύνη για την ενέργεια, πρόσθεσε η αστυνομία και λόγω της συνεργασίας του ήταν απίθανο να κατηγορηθεί νομικά.

Το όνομα της εταιρείας λεωφορείων και του οδηγού αποκρύφθηκαν από την αστυνομία της πόλης του Πουκέτ.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.