Γερμανός τουρίστας πέθανε μετά από κατάδυση στο Phang Nga

Πουκέτ -

Ένας 59χρονος Γερμανός κηρύχθηκε νεκρός μετά από καταδύσεις στο Phang Nga. Το σώμα του μεταφέρθηκε πίσω σε νοσοκομείο στο Πουκέτ.

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι ενημερώθηκε για το θλιβερό περιστατικό το απόγευμα της Παρασκευής (28 Ιουλίουth). Ένας 59χρονος Γερμανός τουρίστας βρέθηκε αναίσθητος αφού πήγε για μια κατάδυση κοντά στο νησί των λουλουδιών (Koh Dok Mai) στην περιοχή Yao Island στο Phang Nga.

Έκανε καταδύσεις με μια τουριστική εταιρεία, το όνομα της οποίας αποκαλύφθηκε εν αναμονή περαιτέρω έρευνας από την αστυνομία της Ταϊλάνδης. Οι φίλοι του φέρεται να είπαν στην αστυνομία που ερευνά ότι ο άνδρας κατέβηκε σε βάθος 20 μέτρων στη θάλασσα πριν ανέβει στη βάρκα και ξεκουραστεί, φαινομενικά εξαντλημένος αλλά όχι άρρωστος. Οι φίλοι διαπίστωσαν αργότερα ότι ο άνδρας ήταν αναίσθητος με το πρόσωπο ξαπλωμένος στη βάρκα πριν καλέσουν τις υπηρεσίες διάσωσης για βοήθεια. Ο άνδρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Chalong στο Πουκέτ, αλλά καθ' οδόν στο σκάφος, παρά το γεγονός ότι του χορηγήθηκε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο νοσοκομείο Chalong κατά την άφιξη.

Η ακριβής αιτία θανάτου του Γερμανού είναι ακόμη άγνωστη και υπό εξέταση από αρμόδιους φορείς και ιατρικό προσωπικό.

Ο Γερμανός τουρίστας μπήκε στην Ταϊλάνδη στις 22 Ιουλίουnd, 2023 με τουριστική βίζα. Η βίζα του έληγε στις 20 Αυγούστουth, 2023. Το όνομά του αποκρύφθηκε εν αναμονή της ειδοποίησης της οικογένειάς του και της πρεσβείας του.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.