Ξένος τουρίστας δηλώθηκε εξαφανισμένος μετά από κολύμπι στην παραλία Freedom στο Πουκέτ

Karon -

Ένας άνδρας τουρίστας από τη Σενεγάλη αγνοείται αφού πήγε για μπάνιο στη θάλασσα στην παραλία Freedom στο Karon του Πουκέτ.

Η Διοίκηση Τρίτης Περιοχής του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης ενημερώθηκε για το περιστατικό την Παρασκευή (28 Ιουλίουth) από το Κέντρο Τουριστικής Βοήθειας του Πουκέτ (TAC). Ο τουρίστας, ο κ. Cheikhonuna Ba, 22 ετών, σενεγαλέζικης υπηκοότητας, έχει αναφερθεί αγνοούμενος αφού πήγε να κολυμπήσει στην παραλία Freedom.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πήγε για μπάνιο με άλλους τρεις φίλους σε ταραγμένα νερά. Τρεις από αυτούς διασώθηκαν αλλά ο κ. Μπα χάθηκε. Περίπου δέκα δύτες διάσωσης και ναυαγοσώστες βγήκαν για έρευνα, αλλά απέτυχαν λόγω των ισχυρών ανέμων και των κυμάτων.

Η έρευνα θα συνεχιστεί όταν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν, αλλά είναι πιθανό να γίνει επιχείρηση ανάκτησης έναντι διάσωσης.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.